Detaylı Bilgi İçin İrtibat Numaramız: 0532 417 71 44

SCANNING PRO- Dijital Frekanslı, Manyetik İyon Algılama :Fiyat 19.500 TL

SCANNING PRO- Dijital Frekanslı, Manyetik İyon Algılama :Fiyat 19.500 TL

SCANNING PRO- Profesyonel bir Alan Tarama Cihazı Olup, 2 elektronik,  2 mekanik olmak üzere 4  Sistem kullanıla bilen Alantarama Cihazıdır.

1.Elektronik olan Sistem, Frakanslı- Cihazın frakans menüsünde,istenildiğinde 1,hz den 150,khz  ye kadar istenilen frakans ayarı yapıla bilen bir alan tarama cihazıdır. Menüsünde hazırda bulunan maden frakansları bunlardır, GOLD altın, SİLVER gümüş, LEAD kurşun, COPPER bakır, BRONZE bronz, WATER su, JAWEL mücevher,CAVE boşluk.

2.Elektronik olan Sistem ise, Manyetik alan alğılayacı. Bu sistem  ne işe yarar, Bu sistemi ister genel arama olarak, yada frakanslı sistemde bulduğumuz yerin son analizi içinde kullana biliriz manyetik alan algılayıcı sistem daha çok eski gömülü metallerin iyon ve manyetğini yakalar. Tespit ettiğiniz yeri en son birde manyetik ve iyon algılayıcı sistem ile teyit ederseniz kesin ve doğru sonuçlara ulaşa bilirsiniz

Cihazda 2 Elektronik, 2 de Mekanik Sistem bulunuyor demiştik.Elektronik sistemlerin açıklamasını yukarıda yaptık. 2 Mekanik sistem dediğimiz Anten sistemleridir. SCANNIG PRO, Alan tarama cihazında ayrı ayrı iki takım anten kullanıla bilmektedir. Bunlardan birincisi , Tacbanca şeklinde kullanılan üç antenli hassas algılama özelliğiğne sahip anten, İkincisi ise özel üretim WCC%L tipi antenlerdir.

Cihazın bir diğer özellikleri ise, Derinlik ölçümü yapa bilmesi, Toprak probu sayesinde toprak analizi yapa bilmesi ve manyetik alan algılayıcı cihaz sayesinde aranılan bölgede manyetik alan oluşturan bir gömü yada bir yapı varmı onun tespit edilmesi. SCANNING PRO,bu özellikleri sayesinde dolu bir cihaz olup, yer altı arastırmacılarının, uzaktan algılama cihazı, olarak bütün beklentierini karşılamaktadır.

Cihazda, Seçilen frekans LCD'de görüntülenir, kilitli değildir ve her bir mod üzerinde değiştirilebilmesi ile doğru ve kesin bir konum sunulur. Örneğin, altın alaşımı olan bir numune hedefinizi "yem" olarak kullanın ve ANTENLER yalnızca hedefinize tepki verene kadar frekansları dolaşın.01 hz den 150 khz ye kadar serbest arama modu mevcuttur.

Hedef boyutuna ve kullanıcı tecrübesine bağlı olarak 500 metre mesafe ve 15 mt'ye kadar derinlikler elde edilmektedir. SCANNIN PRO, alan tarama cihazı, birkaç dakika  içinde monte edilebilen ana ünite, antenler ve tutucudan oluşur ve tüm cihaz parçaları için darbelere karşı dayanıklı bir taşıma çantası mevcuttur.

SCANNING PRO-uzun menzilli alan tarama cihazı, en son mikroişlemci teknolojisi ile güncellenebilen ve düzenlenebilen bir yazılım ile yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanmıştır.

Yoğun mineralli topraklarda hatalı sinyallerden kaçınmak için çihaz otomatik Toprak Ayarı özelliğine sahiptir. 

Teknik Özellikler:

  • İki Takım Anten sistemi ile tam nokta tespiti maksimum menzil ve derinlik
  • İki, Elektronik sistem bir arada,Frakanslı ve Manyetik alan Algılayacı
  • Derinlik ölçme ve Toprak analizi
  • Digital LCD ekranlı ana ünite
  • Genel Arama Foksiyonu
  • 8, farklı arama modu: Altın,Gümüş,Bakır,Bronz,Kurşun,Mücevher,Boşluk,Su.
  • Serbest modda-01 hz den 150khz, kadar frakans ayarı
  • Gece aramaları için ekran ışığı.
  • Pil gereksinimi: 9v alkaline pil, isteğe bağlı şarzlı pil kullanabilme.
  • Darbelere karşı dayanıklı taşıma çantası
  • 3 Yıl servis garantisi