Detaylı Bilgi İçin İrtibat Numaramız: 0532 417 71 44

SCANNING GOLD- İKİ SİSTEM BİR ARADA , Frekanslı ve Manyetik iyon algılayıcı - Fiyat 15.500 TL

SCANNING GOLD- İKİ SİSTEM BİR ARADA , Frekanslı ve Manyetik iyon algılayıcı - Fiyat 15.500 TL

SCANNING GOLD- İki Sistemi içinde barındıran, 1.Frakanslı Sisem. 2.Manyetik alan alğılayacı bir sistemdir. Cihazı, istenildiğinde 1,hz den 150,khz  ye kadar istenilen frakans ayarı yapıla bilen bir alan tarama cihazıdır. Menüsünde hazırda bulunan maden frakansları bunlardır, GOLD altın, SİLVER gümüş, LEAD kurşun, COPPER bakır, BRONZE bronz, WATER su, JAWEL mücevher,CAVE boşluk.

2.ci sistem olan manyetik alan alğılayacı ne işe yarar, Bu sistemi ister genel arama olarak, yada frakanslı sistemde bulduğumuz yerin son analizi içinde kullana biliriz manyetik alan algılayıcı sistem daha çok eski gömülü metallerin iyon ve manyetğini yakalar. Tespit ettiğiniz yeri en son birde manyetik ve iyon algılayıcı sistem ile teyit ederseniz kesin ve doğru sonuçlara ulaşa bilirsiniz.

SCANNIG GOLD, Alan tarama cihazı İki tip cihaz şeklinde kullanıla bilmektedir, Birincisi Tacbanca şeklinde, İkincisi ise özel üretim WCC%L tipi antenlerle kullanıla bilir olması.

Cihazda, Seçilen frekans LCD'de görüntülenir, kilitli değildir ve her bir mod üzerinde değiştirilebilmesi ile doğru ve kesin bir konum sunulur. Örneğin, altın alaşımı olan bir numune hedefinizi "yem" olarak kullanın ve ANTENLER yalnızca hedefinize tepki verene kadar frekansları dolaşın.01 hz den 150 khz ye kadar serbest arama modu mevcuttur.

Hedef boyutuna ve kullanıcı tecrübesine bağlı olarak 500 metre mesafe ve 10 mt'ye kadar derinlikler elde edilmektedir. SCANNIN GOLD, alan tarama cihazı, birkaç dakika  içinde monte edilebilen ana ünite, antenler ve tutucudan oluşur ve tüm cihaz parçaları için darbelere karşı dayanıklı bir taşıma çantası mevcuttur.

SCANNING PRO-uzun menzilli alan tarama cihazı, en son mikroişlemci teknolojisi ile güncellenebilen ve düzenlenebilen bir yazılım ile yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanmıştır.

Yoğun mineralli topraklarda hatalı sinyallerden kaçınmak için çihaz otomatik Toprak Ayarı özelliğine sahiptir

 

Teknik Özellikler:

  • Güçlendirilmiş anten sistemi ile tam nokta tespiti maksimum menzil ve derinlik
  • İKİ, sistem bir arada-Frakanslı ve Manyetik alan alğılayacı
  • Digital LCD ekranlı ana ünite
  • İki farklı kullanım özelliği
  • 8, farklı arama modu: Altın,Gümüş,Bakır,Bronz,Kurşun,Mücevher,Boşluk,Su.
  • Serbest modda-01 hz den 150khz, kadar frakans ayarı
  • Gece aramaları için ekran ışığı.
  • Pil gereksinimi: 9v alkaline pil, isteğe bağlı şarzlı pil kullanabilme.
  • Darbelere karşı dayanıklı taşıma çantası
  • 3 Yıl servis garantisi